Historik

Sedan 1989 har jag Anwar och min fru Laila drivit Konditori Petit Four, som är beläget mitt i inomhuscentrumet i Upplands Väsby. Redan 1994 startade en omfattande ombyggnad av konditoriet och i oktober stod allting färdigt. Vårt mål var att med en alldeles speciell atmosfär skapa en mötesplats i Väsby Centrum, dit man kan komma och äta lunch, ta en fika, eller bara ta en lugn stund för sig själv.

Här kan alla hitta något som faller dem i smaken. Vi har en glassbar med traditionell kulglass, mjukglass,  och pinnglass. En coffeeshop, som erbjuder alla varianter av kaffe man kan tänka sig. Varför inte ta en bit bröd i den alltid lika välfyllda- och doftande brödboden. Naturligtvis har vi även en traditionell lunchdisk med hemlagade pajer, sallader och smörgåsar. Här erbjuds även bakad potatis med olika fyllningar.

Specialitet

Det som kanske ändå är Petit Fours specialitet är  fototårtor. Redan 1998 investerade vi i en datorutrustning, med vars hjälp man kan göra fototårtor med valfria bilder och texter på. Vi såg till att marknadsföra dem i norrortspressen. Den ihärdiga marknadsföringen gav resultat och idag säljer tårtorna sig själva

Barnens favorit är de färgglada Sagotårtorna.

De drömmar vi hade då vi köpte Petit Four är förverkligade i och med den senaste investeringen. På Konditori Petit Four kommer tiden aldrig att stå stilla, fler förändringar ligger i luften!

Välkommen in!

Årets Butik 2005
År 2005 fick vi utmärkelsen Årets Butik i Väsby Centrum. Klicka på bilden för att ladda hem pdf-fil (300 kb)
Riskintyg från UC
Intyg från UC som ger oss Högsta kreditvärdighet. Klicka på bilden för att ladda hem pdf-fil (400 kb)
AAA
AAA 2007-2008
© 2008 Konditori Petit Four. Produktion: intromedia.se